Select Page

O nas

Job Rupnik

Job Rupnik

Študent zadnjega letnika magisterija aplikativne kineziologije. Pred tem sem diplomiral iz ortotike in protetike na Zdravstveni Fakulteti v Ljubljani. Iz otroštva se zelo rad spominjam domačih ljubljenčkov, ki jih doma nikoli  ni manjkalo. Zelo rad raziskujem in iščem nova znanja, ideje, ki bi hišnim ljubljenčkom omogočala dolgo, veselo in aktivno življenje.

Žan Rekar

Žan Rekar

Študent zadnjega letnika Fakultete za farmacijo in več letni Krkin štipendist. Že od malih nog so hišni ljubljenčki del mojega življenja in zato želim uporabiti vse svoje znanje, da jim omogočimo zdravo in aktivno življenje.

Najina zgodba

Spoznala sva se v otroških letih, ko sva skupaj tekmovala na belih strminah kot nadobudna alpska smučarja. Kasneje sva bila sošolca na gimnaziji. Nato sva v študijskih letih postala še boljša prijatelja in se zaradi različnih dogodkov še dodatno zbližala in postala »brata«.

Ideja za Pet’s Frend se je rodila ob iskanju ustreznih mešanic krmnih dodatkov (prehranskih dopolnil) za pse, saj se pri Žanu doma ukvarjajo z vzrejo psov. Med iskanjem sva ugotovila, da imamo v Sloveniji zelo osiromašeno izbiro. Združila sva izkušnje in strokovno znanje iz svojih področji, ter ustanovila podjetje.

Vse izdelke sva razvila sama in jih skupaj s partnerji izdelujemo v Sloveniji. Osredotočamo se predvsem na kakovost, učinkovitost in zadovoljstvo tako hišnih ljubljenčkov kot njihovih lastnikov. Naši izdelki so zasnovani tako, da ne potrebujemo dodatnih pomožnih snovi, ampak vsebujejo le aktivne učinkovine najvišjih kakovosti. Zato z vsakim nakupom spodbujate nadaljnji razvoj obstoječih in novih izdelkov, saj je namen slediti najnovejšim smernicam, ki jih predstavijo v svetu. Hkrati pa podpirate razvoj slovenskih podjetji v tem sektorju.